اصطلاح
دیجیتال مارکتینگ برای تمام کارهایی که جهت بازاریابی آنلاین انجام میگیرد، بهکاربرده میشود. کسبوکارها از جستوجوی گوگل، شبکههای اجتماعی، ایمیل و وبسایتشان برای ارتباط با مشتریان کنونی و آتی خود استفاده میکنند
امروزه افراد نسبت به ۱۲ سال پیش، دو برابر بیشتر در اینترنت وقت میگذرانند. همانطور که میدانیم، نوع خریدوفروش نیز عوض شده است و بازاریابی آفلاین مثل گذشته چندان تأثیرگذار نیست
بازاریابی اغلب اینگونه معنا میشده: توانایی برقراری ارتباط با مخاطب در زمان و مکان مناسب. در تعریف امروزی بازاریابی این شما هستید که باید با مخاطبان خود درست همانجایی که حضور دارند، یعنی در اینترنت ملاقات کنید. دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتالی عبارت است از هر نوع بازاریابیای که ماهیت آنلاین دارد.
حتما در مورد بازاریابی ربایشی به عنوان شیوهای مؤثر برای جذب و راضیکردن مشتریان در فضای آنلاین مطالبی را شنیده یا خواندهاید.شاید یک بازاریاب ربایشی کمتجربه، این بازاریابی را با بازاریابی دیجیتالی یکسان بداند، اما بین این دو، تفاوتهای جزئی وجود دارد.
تعریف دقیق بازاریابی دیجیتالی چیست؟
از وبسایت گرفته تا داراییهای موجود برای برندینگ آنلاین – تبلیغات دیجیتالی، بازاریابی ایمیلی، بروشورهای آنلاین و غیره – طیف وسیعی از این تاکتیکها هستند که تحت عنوان بازاریابی دیجیتال قرار میگیرند.
برخی از رایجترین داراییها و تاکتیکها:
داراییها
وبسایت؛
پستهای بلاگ؛
کتابهای الکترونیک؛
اینفوگرافیک؛
ابزارهای تعاملی؛
شبکههای اجتماعی (فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین و …)؛
پوشش آنلاین کسبشده (نقدها، شبکهی اجتماعی)؛
بروشورهای آنلاین؛
داراییهای مربوط به برندینگ (لوگو، فونت و.....)
تاکتیکها
سئو یا همان بهینهسازی موتورهای جستوجو که این روش میزان ترافیک ارگانیک یا رایگان را روی وبسایتتان افزایش میدهد
بازاریابی محتوا: عبارت است از خلق و ترویج داراییهای محتوایی، برای آگاهی از برند، رشد ترافیک یا افزایش مشتریان
بازاریابی ربایشی: این نوع بازاریابی برای جذب، تبدیل مشتریان بالقوه به بالفعل، بهدامانداختن و تأمین رضایت مشتریان با استفاده از محتوای آنلاین
بازاریابی شبکه های اجتماعی: عبارت است از ترویج برند و محتوای خود در شبکه های اجتماعی؛ برای افزایش ترافیک وبسایت یا هدایت مشتری به سمت کسبوکارتان
پرداخت درازای کلیک: این روشی است برای ایجاد ترافیک وبسایت؛ به سایتی که تبلیغ شما را منتشر میکند بهازای هر کلیکی که روی تبلیغتان صورت میگیرد، مبلغی را پرداخت میکنید.
بازاریابی پورسانتی: بازاریابی affiliate یا پورسانتی نوعی تبلیغ برمبنای عملکرد است که در آن شما بهازای تبلیغ محصولات یا خدمات فردی دیگر بر روی وبسایتتان، پورسانت دریافت میکنید.
بازاریابی بومی: تبلیغاتی که اساسا محتوا-محورند و در کنار محتواهای رایگان بر روی یک پلتفرم ظاهر میگردند. پستهایی که BuzzFeed اسپانسر آن شده است، نمونهی مناسبی از این نوع بازاریابی هستند.
نوشتن نظر