الفبای بازاریابی ذ : ذوق و عشق به کار

الفبای بازاریابی ذ : ذوق و عشق به کار

« اگر نسبت به کار خود ذوق و عشق ندارید،بهتر است کارتان را رها کنید و در کوچه بنشینید و از کسانی که عاشق کارشان هستند صدقه بگیرید.»جبران خلیل جبران

علاقه به هر چیزی باعث می شود که انسان توجه بیشتری به آن داشته باشد و فکرش همواره درگیر آن باشد. اگر شما به کارتان علاقه داشته باشید ،همیشه به فکر تقویت و پیشرفت تان خواهید بود،همین مسئله باعث بهبود موقعیت شما در محل کارتان خواهد شد. طبیعتا علاقه نداشتن به کار منجر به کاهش بازدهی و پسرفت می شود در اینجا بهتر است به نتیجه یک تحقیق توجه کنید:مارک البیون در تحقیقی از فارغ التحصیلان یک دانشکده بازرگانی در آمریکا ، سابقه 1500 نفر را از سال 1960 تا 1980 بررسی کرد. در آغاز فارغ التحصیلان به دو گروه تقسیم شدند: الف: کسانی که می خواستند اول پول دربیاورند،بعد به سراغ شغل مورد علاقه خود بروند. یعنی اول مشکلات مالی را حل و فصل کنند. ب : کسانی که ابتدا به دنبال کارمورد علاقه خود بودند و متعهد بودند که پول به دنبالش خواهد آمد.
در این میان ، 1245 نفر (83%) از گروه الف و فقط 225 نفر (17%) از گروه ب بودند. بعد از 20 سال 101 نفر از این 1500 نفر میلیاردر شدند. اما نتیجه بسیار جالب این بود که فقط یک نفر از گروه الف و 100 نفر از گروه ب بودند.
انسان اگر ذوق و اشتیاق به کاری داشته باشد، هیچ گاه عدم موفقیت های مقطعی را نشانه رسیدن به بن بست نمی داند، بلکه برای پیروزی های بزرگ تر از هر شکستی ، تجربه کسب می کند. پس یادمان باشد، یکی از مهم ترین شروط پیروزی ، ذوق و علاقه به کار است.
« اگر در کار خود ذوق و اشتیاق نداشته باشید ، با ذوق و اشتیاق شما را اخراج خواهند کرد.» ونیس لومباردی

نوشتن نظر







وبلاگ گروه آرتین

ارائه مطالب مفید و سودمند در زمینه طراحی سایت ، بازاریابی اینترنتی و بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

درباره گروه فناوران آرتین

گروه فناوران آرتین با یک تیم با تجربه ، خدماتی چون طراحی سایت ، طراحی سیستم های اختصاصی تحت وب و تحت ویندوز و بهینه سازی سایت را بر اساس نیاز و سلیقه مشتریان ارائه می کند . این شرکت با بهره گیری از دانش و تکنولوژی های جدید برنامه نویسی توانسته با همت و پشتکار خود سیستم های پر قدرت و حرفه ای تحت وب همچون فروشگاهی ، شرکتی ، سازمانی ، صنعتی و سیستم های اختصاصی مورد نیاز کارخانجات را تولید و به عرصه فروش