روانشناسی رنگ ها در طراحی وبسایت
- توسط : الهام احمدی
- 08 بهمن 97
رنگها علاوه بر عواطف و احساسات بر روی رفتار افراد نیز موثر هست علم روانشناسی رنگها موجب تقویت برند افزایش میزان فروش و حتی کاربر را مجاب به رجوع به قسمتهای خاص وب سایت و انجام عملیات درنظر گرفته شده کند.
طبق تحقیقات افراد در کمتر از ۹۰ ثانیه بازخورد مساعد یا غیرمساعدی نسبت به یک محصول که براساس برسی ها ۹۰ درصد این تصمیم بر اساس رنگ محصول می باشد. تاثیر انتخاب رنگ مناسب در برند شما بیش از ۸۰ درصد می باشد.
روانشناسی رنگ قرمز
رنگ قرمز همچنان که همراه با عشق و هیجان و حرکت هست بصورت ناخودآگاه سبب افزایش ضربان قلب و تسریع نفس می شود.
و بصورت بالقوه نشانه جنگ ، آتش ، خشم است.
استفاده درست از رنگ قرمز
بهتر است از قرمز برای هیجان و جلب توجه استفاده نمایید. قرمز برای ، ورزش ، غذا، تبلیغات، مد و فشن، سرگرمی ، مراقبتهای بهداشتی سرویسهای اضطراری مناسب است.
استفاده نادرست از رنگ قرمز
زیاده روی در استفاده از رنگ قرمز مخرب است.عموما برای طراحی وب سایت های معروف و کالاهای لوکس و وبسایت های با موضوع طبیعت مناسب نیست.
روانشناسی رنگ زرد
درخشانترین رنگ که با عناوین شادی و جوانی و خوش بینی سازگاری دارد.و برخی ویژگی های منفی مثل بزدلی و ترس و ارزانی را انتقال می دهد.
استفاده مناسب از رنگ زرد
برای جلب توجه به دکمه ها و متن هایی که عملیات خاصی انجام می دهد و برای انتقال نشاط به افراد که در صورت استفاده از رنگ زرد روشنتر این نشاط توام با آرامش خواهد بود استفاده می شود.
استفاده نادرست از رنگ زرد
در صورت نگاه طولانی به این رنگ چشم خسته می شود برا همین کمتر از این رنگ استفاده کنید.
روانشناسی رنگ نارنجی
رنگ نارنجی القا کننده اکتیو بودن است با تفریح و شادی و انرژی مرتبط است.برای جلب توجه به عملکردهای اشتراک و خرید و عضویت و.... و مناسب با سایت های تجارت الکترونیک و تکنولوژی و سرگرمی و خودرو و غذا .... است.شدت رنگ نارنجی از قرمز کمتر است ولی زیاده روی در آن نیز توصیه نمی شود.
ادامه مبحث در پست های آتی.
نوشتن نظر